Bente Katoenen Plaid

Bente Katoenen Plaid

€129,95

Productomschrijving

Voor werkdagen voor 14:00u besteld, de volgende werkdag in huis.

 

De Bente Katoenen Plaid is gemaakt van een zeer zachte gebreide katoenen stof. Een heerlijk warm, natuurlijk en elegante plaid. De katoenen plaid heeft een afmeting van 130 x 180 cm en is verkrijgbaar in de prachtige kleuren Pearl en Sand. Bekijk ook de iets grover gebreide Amy Katoenen Plaid.

 

Landelijk wonen in 2018

De hoogwaardige kwaliteit plaids van ML Fabrics Stoffen Groothandel zijn gemaakt van een natuurlijke blend van zijden, linnen en/of wollen stof. Met plaids, ook wel dekens genoemd, maak je van je huis een thuis. Sla een warm plaid over je heen als je het koud hebt op de bank. Of leg een linnen, zijden of wollen plaid over de bank of je bed en tover je woon- of slaapkamer om in landelijk wonen anno 2018. 

 

ML Fabrics - Linnen Stoffen Groothandel 

Naast plaids biedt ML Fabrics ook bedlinnen, tafellinnen, gordijnenstoffen, linnen stoffen, linnen kussens. ML Fabrics, stof groothandel, levert aan tientallen exclusieve en trendy winkels door heel Europa. ML Fabrics producten, zoals plaids, kenmerken zich door een mix van creativiteit en kennis met materialen en technieken. Alle plaids zijn van eigen label ML Fabrics en passen binnen een eigentijdse collectie die is samengesteld door een selecte groep vakbekwame wevers, producenten en trendwatchers.  

 

Voor 14:00u besteld, morgen in huis

In de webshop van ML Fabrics kunt u online uw plaids bestellen. Alle plaids zijn direct uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 14:00u besteld, is de volgende werkdag in huis. Past het plaid niet helemaal bij uw interieur? Dan kunt u het binnen 14 dagen terugsturen en krijgt u de aankoopwaarde van het linnen, zijden, katoenen of wollen plaid terug. 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »