ML FabricsML Fabrics Groothandel in katoen en linnen


ML Fabrics

Groothandel in Katoen & Linnen

ML Fabrics presenteert een uitgebreide collectie van producten met een natuurlijke blend, speciaal ontworpen voor stijlvol wonen in het dagelijks leven: een eigen label van tafellinnen, bedlinnen, keukenlinnen, plaids & kussens en gordijnen. Ook verkopen wij een unieke collectie 'stonewashed' linnen in een poederachtig kleurenpallet en stoffen zoals zijde, klassieke ruiten en strepen, allemaal geschikt voor stoffering en raambekleding. Onze producten, die een eenvoudige verfijning en superieure kwaliteit uitstralen, worden gemaakt in samenwerking met een selecte groep van vakbekwame wevers en producenten. Onze troeven zijn onze creativiteit en kennis van materialen en technieken.

Bekijk nu onze producten
 

Wij nodigen u graag uit onze collectie te ontdekken en onze passie te delen: als ML Fabrics retail klant kunt u online bestellen met een persoonlijke login. Ook kunt u onze showroom bezoeken, waar we tevens nauw samenwerken met Netty de Groot.

Consumenten kunnen direct online bestellen uit onze webwinkel of gebruik maken van onze lijst van verkooppunten waar onze collectie wordt vertegenwoordigd. We staan garant voor snelle leveringen via een sterk voorraadbeleid en een snelle logistiek.

Shop nu