Ted kussen hoes

Ted kussen hoes

€47,25

Productomschrijving


Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.


Ted Stonewashed Velvet kussenhoes is gemaakt van zacht fluweel met een vintage look. Het model is een box kussen. De stof bestaat uit 100% katoen. Door de maat en het model 'BOX kussen' past het kussen ook op een eettafel stoel of bank. ML Fabrics, groothandel in gordijnstoffen en linnen, biedt een uitgebreide collectie kussens van linnen, fluweel, katoen en wol met een natuurlijke mix, speciaal ontworpen voor het landelijke leven in het dagelijks leven. De kussenhoes wordt gekenmerkt door eenvoudige verfijning en superieure kwaliteit. De kussens zijn gemaakt van hoogwaardige, nauwkeurig geweven stoffen. 


Op de bank of op de eettafel stoel of bank

De Velvet Cushions zijn erg leuk voor op de bank. Doordat het een box kussen is, staat hij ook leuk op een eetkamerstoel of eettafelbank. De kussenhoes wordt geleverd zonder binnenkussen. Voor het binnenkussen heb je maat 50/50 nodig. Deze kunt u apart bestellen onderaan de pagina of hier. 


ML Fabrics - Stoffen Groothandel - Linnen Stoffen

In de webshop van ML Fabrics kunt u uw linnen kussens, linnen kussenovertrekken, gordijnen, beddengoed, tafellinnen, plaids, schorten en servetringen online bestellen. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Past het product niet helemaal bij je interieur? Dan kun je het binnen 14 dagen retourneren en ontvang je de aankoopwaarde van het artikel terug. 

Recente artikelen
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »