ML Fabrics - Stoffen Groothandel - LinnenML Fabrics Groothandel in katoen en linnen


Stoffen Groothandel | ML Fabrics | Uit voorraad leverbaar

ml fabrics linnen stoffen- linen fabrics

Linnen Stoffen Groothandel

ML Fabrics levert naast van linnen vervaardigde producten ook een unieke collectie stonewashed & vintage linnen stoffen. De linnen stoffen worden aangeboden in een uitgebreid poederachtig kleurenpallet. De stoffen zijn uitermate geschikt als linnen gordijnenstoffen en linnen meubelstoffen. De collectie stoffen is niet online te bestellen. Als meubelstoffen en gordijnstoffen groothandel in stof is ML Fabrics gespecialiseerd in linnen en voorziet u graag van meer informatie. 

Meer informatie? Bel naar +31 (0) 180 634 368 of +31 (0)6 19 19 09 31. Of neem contact met ons op via info@mlfabrics.nl

Stoffen direct uit voorraad leverbaar

Naast linnen stoffen bieden wij ook stoffen aan zoals zijde en katoenen klassieke ruiten en strepen. Maar ook kant en en klare gordijnen kunt u bij ons bestellen. De gehele collectie is direct uit voorraad leverbaar. De collectie stoffen is niet online te bestellen. Neem contact op met ML Fabrics Stoffen Groothandel via info@mlfabrics.nl of bel naar bovenstaand telefoonnummer. 

Meubelstoffen & Gordijnstoffen Groothandel

Onze producten, die een eenvoudige verfijning en superieure kwaliteit uitstralen, worden gemaakt in samenwerking met een selecte groep van vakbekwame wevers en producenten. Onze troeven zijn onze creativiteit en kennis van materialen en technieken. Bel gerust voor meer informatie over alle meubel- en gordijnstoffen. 

Showroom

Wilt u als retailer onze collectie stoffen ontdekken en onze passie delen: bezoek dan onze showroom, waar wij tevens nauw samenwerken met Netty de Groot. Het adres is:

ML Fabrics
Bredeweg 118
2761 KB Zevenhuizen
Nederland
+31 (0) 180 634 368
+31 (0)6 19 19 09 31