ML Fabrics - Stoffen Groothandel - LinnenML Fabrics Groothandel in katoen en linnen
Jula Katoenen Plaid


Voor werkdagen voor 14:00u besteld, de volgende werkdag in huis.


Het Jula Katoenen Plaid is gemaakt van een hoge kwaliteit gewassen katoenen stof. Het vintage plaid heeft een afmeting van 145 x 180 cm en 145 x 245 cm en is verkrijgbaar in de kleuren Coral, Pearl en Powder. Het Jula Plaid is mooi te combineren met het Jula Stonewashed Velvet Kussen.

 

Landelijk wonen in 2018

De hoogwaardige kwaliteit plaids van ML Fabrics Stoffen Groothandel zijn gemaakt van een natuurlijke blend van zijden, linnen, katoenen of wollen stof. Met plaids, ook wel dekens genoemd, maak je van je huis een thuis. Sla een warm plaid over je heen als je het koud hebt op de bank. Of leg een linnen, zijden, katoenen of wollen plaid over de bank of het bed en tover je woon- en slaapkamer om in landelijk wonen anno 2018. 

 

ML Fabrics - Linnen Stoffen Groothandel 

Naast plaids biedt ML Fabrics ook bedlinnen, tafellinnen, gordijnenstoffen, linnen stoffen, linnen kussens. ML Fabrics, stof groothandel, levert aan tientallen exclusieve en trendy winkels door heel Europa. ML Fabrics producten, zoals plaids, kenmerken zich door een mix van creativiteit en kennis met materialen en technieken. Alle plaids zijn van eigen label ML Fabrics en passen binnen een eigentijdse collectie die is samengesteld door een selecte groep vakbekwame wevers, producenten en trendwatchers.  

 

Voor 14:00u besteld, morgen in huis

In de webshop van ML Fabrics kunt u online uw plaids bestellen. Alle plaids zijn direct uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 14:00u besteld, is de volgende werkdag in huis. Past het plaid niet helemaal bij uw interieur? Dan kunt u het binnen 14 dagen terugsturen en krijgt u de aankoopwaarde van het linnen, zijden, katoenen of wollen plaid terug.